0641998033 info@vossec.nl

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging voor een veilige werkomgeving

De laatste tijd is er in toenemende mate sprake geweest van agressie en veiligheidsrisico’s op de werkvloer in zorginstellingen. Een onwenselijke situatie die je wilt voorkomen. Dit kun je doen door te zorgen voor zorgbeveiliging. Hierbij wordt er voor gezorgd dat de zorg altijd ‘in the leed’ blijft. De zorg beveiliger zorgt er namelijk voor dat de zorgmedewerker en zijn of haar cliënten worden ondersteund. Heb je het welzijn van je personeel hoog in het vaandel staan? Wil je zorgen voor een veilige werkomgeving? Kies dan voor zorgbeveiliging zodat het hele zorgproces vlekkeloos en optimaal kan verlopen. Alles voor een optimale beveiliging in de zorg!

Zorgbeveiliging brengt een vertrouwd gezicht in escalerende situaties

Wij bieden jou precies aan wat de zorg op dit moment nodig heeft. Namelijk goed opgeleide professionals die het hoofd koel houden en vertrouwen geven in een escalerende situatie. Zij weten alles over het creëren van een veilige situatie. Verder bezitten de zorg beveiligers alle vaardigheden om te kunnen omgaan met cliënten met gedragsproblematiek. Zij bezitten dus specialistische skills ten op zichtte van gewone beveiligers. Naast het feit dat ze natuurlijk moeten weten hoe zij hun beveiligingsrol kunnen invullen, zijn zij tegelijkertijd ook een gastheer. Ze moeten voor alle cliënten en bewoners een aanspreekpunt zijn en iedereen moet zich veilig kunnen voelen in hun buurt.

Garanderen van veilige zorg met zorgbeveiliging

Bij zorgbeveiliging draait het erom dat de zorg die geleverd moet worden ook daadwerkelijk kan worden uitgevoerd. Ook al heb je te maken met niet alledaagse situaties. Dit is ook de reden waarom de zorg beveiliger allerlei taken kan verlenen op het gebied van zorgbeveiliging zodat de zorg gewoon door kan draaien. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van bedrijfshulpverlening. Ook kan de zorg beveiliger goed omgaan met agressie en geweld. Daarbij is zorgbeveiliging er natuurlijk ook op gericht om diefstal en inbraak tegen te gaan. Mensen verwachten namelijk dat waardevolle goederen veilig zijn in een omgeving zoals een ziekenhuis of andere zorginstellingen. Een andere taak van de zorg beveiliger is het contact met mensen in de zorginstelling. Denk bijvoorbeeld aan het begroeten van de mensen die op bezoek komen. Alles is er op gericht dat iedereen zich zo veilig mogelijk voelt. Op zoek naar een manier om een bijdrage te leveren aan een veilige zorgomgeving? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden voor het veiliger maken van de zorg.

Neem contact met ons op