0641998033 info@vossec.nl

Beveiliging in de Zorg

 

Beveiliging in de zorg is maatwerk

Maatwerk is bij beveiliging in de zorg essentieel en dat is ook waar wij voor staan. Iedere zorginstelling is verschillend en op iedere werkvloer zijn er verschillende behoeftes. Door daar aan tegemoet komen te komen kun je pas echt een veilige omgeving creëren. De zorgbeveiliging wordt dus in samenspraak met jou opgezet. Het zal natuurlijk per situatie verschillen welke taken de zorg beveiliger moet uitvoeren. Soms kan het ook zo zijn dat er diverse zorg ondersteunde taken worden toebedeeld aan de zorg beveiliger. Dit hangt allemaal af van jouw specifieke vraag. Waar hebben jouw werknemers behoefte aan op de werkvloer? Laat het ons weten! Wij komen graag met jou in contact zodat wij samen kunnen zorgen voor een veilige werkomgeving door beveiliging in de zorg mogelijk te maken.

 

Altijd en overal beveiliging in de zorg

Wij zorgen er voor dat een zorg beveiliger op het juiste moment aanwezig is. Beveiliging in de zorg is er op gericht dat er een veilige en vertrouwde omgeving wordt gewaarborgd. Toch kan het gebeuren dat bepaalde risico’s dit in de weg zitten. Een zorg beveiliger speelt hier preventief en pro-actief op in. Doordat zij kennis hebben van alle principes van beveiliging en de juiste technieken op het juiste moment weten in te zetten, is optimale beveiliging gegarandeerd. Wanneer je werkt in de zorg is er namelijk sprake van verhoogd risiconiveau in vergelijking met andere sectoren. Daarom is het zaak om externe factoren zo goed mogelijk te controleren. Daar heb je immers invloed op. Het inzetten van zorg beveiligers kan daarvoor de oplossing zijn. Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op via de mail of bel ons even op.

Beveiliging in de zorg want veiligheid staat hoe dan ook voorop

Veiligheid is een belangrijke voorwaarde want zonder een veilige basis kan men hun werk niet goed verrichten en voelen mensen zich niet op hun gemak. Door externe risico’s onder controle te houden, kun je zo lang mogelijk een veilige omgeving garanderen. Zorg beveiligers zijn daarom in te zetten in verschillende situaties en allerlei momenten wanneer dat nodig is. Je kunt hierbij denken aan verschillende diensten, bijvoorbeeld de zorg beveiliger inzetten als buurtcoach zodat de veiligheid in de omgeving wordt geoptimaliseerd. Ook is het mogelijk om een zorg beveiliger op het gebied van hulpverlening in te zetten, denk aan een ploegleider. Verder kunnen zorg beveiligers worden ingezet op het gebied van camera toezicht. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Neem contact met ons op