0641998033 info@vossec.nl

Zorg beveiliger

Een zorg beveiliger ontzorgt de zorgmedewerkers

Is er sprake van een dreigende escalatie op de werkvloer? Dan springt een zorg beveiliger bij om het zorgpersoneel te ondersteunen. Deze veiligheidsondersteuner bezit over de juiste kwalificaties en soft skills om zijn/haar werk goed te kunnen uitoefenen. Zo zal deze professional ervoor zorgen dat er vertrouwen is op de werkvloer. Ook wordt er gehandeld op basis van de behoeftes van de cliënt. Met andere woorden: de veiligheidsondersteuner heeft voelsprieten waardoor hij/zij iedereen goed kan aanvullen. Hierdoor weet de veiligheidsondersteuner proactief in te spelen op iedere onveilige situatie. Wil jij graag een vertrouwd gezicht op de werkvloer die voor de cliënten en zorgmedewerkers de rust bewaard? En ook iemand die ondersteunt bij (bij het voorkomen) van escalaties? Bel ons op en wij zorgen ervoor dat er een zorg beveiliger bij jou op de werkvloer komt te staan die bij jouw individuele werksituatie past!

 

Iedere zorg beveiliger en werkomgeving is uniek

Wij vinden het belangrijk dat de zorg beveiliger past bij de werkomgeving die jij voor ogen hebt. Dit is de reden waarom wij eerst uit een zetten welke behoeftes jij hebt en in wat voor werkomgeving de veiligheidsondersteuner komt te werken. Aan de hand van deze kenmerken gaan wij op zoek naar een geschikte zorg beveiliger. Al onze veiligheidsondersteuners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun achtergrond. Zij hebben meestal werkervaring opgedaan in defensie of in de beveiliging. Aan de hand van deze verschillende expertises bekijken wij hoe wij een goede match kunnen maken. Een ding is zeker: iedere veiligheidsondersteuner deinst niet terug voor een escalerende situatie. Zij onderscheiden zich stuk voor stuk door hun jarenlange ervaring en trainingen binnen de zorgsector. Ook expertise op het gebied van zorgbeveiliging op de werkvloer brengen? Neem contact op!

 

Een zorg beveiliger is inzetbaar voor alle veiligheidsvraagstukken in de zorg

Het maakt niet uit wat voor veiligheidsvraagstuk je hebt, er is altijd een geschikte veiligheidsondersteuner voor jou te vinden. Het belang van jouw personeel en cliënten staat hierbij natuurlijk voorop. Iedere veiligheidsondersteuner is analytisch sterk aangelegd waardoor zij in verschillende zorgsituaties adequaat kunnen opereren. Ook hebben zij diverse soft skills waardoor zij goed kunnen in spelen op verschillende factoren in de omgeving. De zorg beveiligers handelen niet alleen pro-actief maar ook preventief. Zij doen er alles aan om veiligheid in de zorgomgeving te waarborgen en voorkomen escalerende situaties. Beveiliging in de zorg staat dus voor het ondersteunen van het primaire zorgproces en het ontzorgen van de zorg.

Neem contact met ons op